• 65
    sezonun en zorlu virajlarından birisi;

    çok, çok zor bir maça çıkacağız. rakip ligin eli yüzü düzgün, güçlü ekiplerinden biri. ayrıca bize karşı çok başka bir motivasyonla oynayacaklarından hepimiz hemfikirizdir:)

    maçı zorlaştıran bir diğer sebepte yakaladığımız galibiyet serisi ve son hafta alınan derbi zaferi. bu tür zaferlerden sonra takımda mental yönden boşalma, rahatlama olabiliyor ve sonraki hafta kağıt üstünde kolay gözüken maçta puan kaybı yaşanabiliyor. önceki sezonlar sayısız örneklerle dolu. hatta bu sezon bizde puan kaybının kıyısından döndük. trabzonspor'u deplasmanda 5-1 gibi sansasyonel bir skorla yendikten sonra neredeyse düşmesi kesinleşmiş, ligin dibine demir atmış istanbulspor'a karşı kendi sahamızda ecel terleri dökmüştük. 2-0 yenik duruma düşecek iken rakibin amatörce yaptığı bir hata ile 1-1'i yakalamıştık. eğer 2-0 geriye düşseydik maçı çevirmemiz çok, çok zordu.

    rizespor kadro kalitesi olarak istanbulspor'dan çok daha güçlü bir ekip. ayaklar yere sağlam basmalı. geçen sezon içeride başakşehir maçı ile başlayan daha ihtiyatlı, savunma güvenliğini ön plana çıkararak oynama tarzımıza dönmemiz lazım. son dönemde , iç sahada rakiplere çok fazla geçiş izni ve pozisyon veriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın