resim
Ali Turap Bülbül
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:19
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 364
    altyapıdaki bir oyuncumuzun babasıyla görüştüm. onunla görüştükten sonra altyapı oyuncularımızla ilgili bakış açım tamamen değişti. öncesinde ekmek elden su gölden şeklinde takıldıklarını düşündüğüm altyapı oyuncularımız beni affetsin, durum öyle değilmiş. durumu iyi olmayan ailelerin çocukları zor şartlarda mücadele ediyorlar.

    ali turap da bunlardan biri. küçük yaşlardan beri ali turap'ı babası istanbul dışındaki evinden alıp (gebze) antremanlara götürüp getiriyormuş. öyle şahsi aracıyla da değil he, otobüsle. gebze'den al çocuğu otobüsle florya'ya götür, antreman bitince tekrar gebze'ye dön çocukla. sonra da işe git, kolay değil. ben olsam 1-2 götürürüm, baktım olmuyor gebzespor senin neyine yetmiyor? derdim. ama ali'nin babası yıllarca bu çileyi çekmiş, oğlu bir yerlere gelsin diye. yeri gelmiş antreman izlerken yorgunluktan uyuyakalmış.

    bu sadece bir örnek. ali turap gibi niceleri var bizim kulüpte. umarım çok iyi yerlere gelirler. kulüp de bu çocukların üzerine biraz daha düşsün, her şey transfer değil.

    edit. düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın