• 27
    prag maçının bir kısmında deneyip göz kanattığımız sekansta da görüldüğü üzere, teorik olarak hakim olmamamızın yanında, teknik olarak da sisteme zerre hakim değiliz. kerem gibi ayağına gelen 10 toptan yarısını sadece ilk dokunuş aşamasında kaybeden bir oyuncuyla, dar alanda tıkır tıkır pas organizasyonları isteyen bir sistem denemek kendi başına korkunç.

    tüm kanadı barış alper'e bırakıp, hiçbir şekilde yardıma gitmediğimiz, giden oyuncuların da cicaldau kadar bile istasyon görevi göremediği için, topun olduğu yerde nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde yapayalnız kaldığımız garip bir şeye dönüştürdük. oysa sistemin özü kanat oyuncularını işlemek..

    breivik, gronbaek gibi al ver yapabilen, teknik kabiliyeti yüksek tempolu oyuncular gerek. mevcut kadromuz bırak alan açmayı, efektif driblingleri falan önündeki gördüğü adama pası ulaştırabilirse kar sayıyoruz.

    mertens ve ziyech ikilisiyle 3-4-3 olarak oynanabilir fakat bunlardan biri max 70 dakika çıkarıyor, diğeri de zaten hiç ortada yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın