• 75
    sözlüğümüzün emektar yazarlarından. yüzme, atletizm, tenis, basketbol vb. birçok farklı branştan çok değerli bilgiler içeren entryler girmekte. ve bunu 7-8 yıldır düzenli olarak yapmakta.

    sözlükte sürekli "rakibimiz" olan takımlara laf atmak amacıyla, ya da rakip takım futbolcularını kötülemek, bize değil de başka bir takıma transfer oldu diye yerin dibine sokmak niyetiyle girilen entryler görmek beni çok ama çok yoruyor. nefretten beslenmek ne bize, ne de galatasaray'a fayda sağlamamakta. ama inadına bunu anlamayan, galatasaray sözlükte yazmayı twitterda anonim sayfa yönetmek ile karıştıran bazı yazarlar var ne yazık ki.

    yukarıda bahsettiğim tarz entryleri okuyacağıma legendsoul'un yazdığı nitelikli entryleri okumayı tercih ederim. örneğin: (bkz: #3275124) (bkz: #3247670) (bkz: #2744721)

    birçok yazarımızın, okurumuzun ve misafir olarak sözlüğü ziyaret eden galatasaraylıların da benimle aynı fikirde olacaklarını düşünüyorum. nitekim, bu platform bir microblog sitesi değil kuralları olan bir sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın