• 462
    ilk yarısını 1-0 önde kapattığımız müsabaka. hakem meler aleyhimize çok ucuz fauller çalıyor, ikili mücadele şansı vermiyor bize. jk'da muçi ince iş yapabilir izlenimi veriyor, bence lucas ona daha yakın oynamalı. bu sezon ikinci devrelere kötü başlıyoruz ilk 10-15 dk çok dikkatli olmalıyız.

    savunmadan çıkarken yine pas hataları yapıyoruz 2-4-4 gibi dizildiğimiz için. hele ilk 20 dk içerisinde dave'in orta alana atıp kaptırdığı 2 pas var ki onlardan iyi kurtulduk. dave, orta mesafe yerine uzun pas denese başarısız olsa dahi daha az tehlike yaratır. beklerimizin de bu kadar öne çıkmasına gerek yok, illa kısa pas yaparak çıkacaksak biraz daha geride kalıp üçgen kurmaya yardımcı olabilirler. zaten uzun topla çıkacaksak bile bu kadar ilerde durmalarına yine gerek yok sanki uzun topa hem köhn hem de aktürkoğlu aynı anda koşacak gibi konumlanmak anlamsız.

    golü duran toptan bulmuş olmamıza rağmen kornerleri ters ayaklı oyuncuların kullanması gerektiğini düşünüyorum hala. özellikle sağ kornerleri mertens yerine kesinlikle demirbay kullanmalı.

    icardi ilk devre yine çok statik kaldı. geçen maç vinicius'a sövenlere de anlatmaya çalıştım prime agüero, owen falan gelse bu hücum şablonunda işi zor. üstüne icardi'nin de bu sezonki durumu ortada maalesef.

    son olarak bazı pozisyonlarda rakip ceza sahası civarındayken ''bir çalım daha atayım, bir kere daha topa basayım'' demesek belki 2. gole de yaklaşabilirdik. daha akıllı hücum etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın