• 452
    ilk yarının sonundaki pozisyon ilk yarıyı özetliyordu bizim adımıza.
    sanchez ve musrati ikili mücadeleye girdi ikisi de yerde kaldı hakem devam diyor tam o an 5 e 4 avantajlı konumdaydık ama ne toreira ne mertens kaleye doğru yönelmek istemedi.
    bize ne oldu böyle bilmiyorum, geçen sene de aman aman istikrarlı bir top oynamıyorduk ama derbi maçlarında takım cesur ve ayağı yere basan futbol oynuyordu.

    şuan tıpkı fenerbahçe deplasmanındaki gibi topu ayağında tutmaktan korkan panik paslarla atağa çıkamayan bir takımız sahada.

    beşiktaş takımı çok kötü bir takım, oyun defoları olan bir takım tek zor yanı taraftarı bu deplasmanın o da erken golle çökmüşken bizim takımın konyaspor kadar iki pas yapıp atağa çıkamaması çok yazık gerçekten.

    orta sahamız genel anlamıyla çok vasat ilk yarı geçirdi, kerem ve barış fena değildi; fakat icardi yine her zamanki gibi hayalet, tek kafa topu tek sırtı dönük oyun yapamadı. senelik 10 milyon euro alan bir forveti necip'in sahada silmesi çok üzücü. necip'in sahadan silebildiği form durumunda forvetimizin yedeğinin ondan daha kötü olması da yönetimin ayıbı.

    defansımız fena değildi, tek aksayan davinson sanchez oldu, son 1 aydır kendisinin pas kalitesinde ciddi sıkıntılar var.

    umarım takım ikinci yarı toplanır ve açıklar verecek bjk takımına karşı daha organize atağa çıkar; yoksa ilk yarıdaki gibi oynarsak bence şans da yanımızda olmayacak ve şu deplasmandan 1 puan bile alamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın