resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3457
    oynadığı oyunu beğenmiyoruz, çok yetersiz görüyoruz, bu maaşı alan oyuncunun şimdiye kadar amasız fakatsız çok daha fazlasını vermesi gerekirdi ama artık kredisi tükendi dedik diye işitmediğimiz laf kalmadı bir kesim tarafından.

    x oyuncu hakkında bir taraftarın negatif konuşabilmesi neden bu kadar irrite ediyor anlamıyorum. olamaz mı kendimize ait negatif düşüncemiz? mutlaka sağdan soldan duyup gaza mı gelmiş olmamız gerekiyor dile getirmek için? veya illaki bomboş garezimiz mi olması lazım? inanılmaz gerçekten.

    milyarlarca sebep sayabilirsiniz ama günün sonunda sahadaki performansı kötü bu adamın işte. sürekli inatla istatistik sunuluyor. bu "wilfried zaha" sivas'ın caner'ine veya kayseri'nin gökhan'ına bir saniye dahi üstünlük kuramadı ise geçiniz kardeşim istatistiği falan. sivas'ın vasat altı bekine üstünlük kuramamasına hiç laf yok ama nedense biz eleştirince linçliyorsunuz yaftası yapıştırılıyor hemen. durup dururken işsizlikten zaha eleştirisi yapacak değiliz heralde. burada yüzlerce insan farklı kelimelerle birebir aynı şeyleri ifade ediyor, ama gelgelelim bu tayfaya göre hiçbirimizin kendine ait tek fikri yok, hepimiz ya fbjk medyasının gazına gelen, son bir kaç senedir futbol izlemeye başlayan herkesi gömme meraklısı ergeniz ya da farklı ajandaları olan sözde taraftarız.

    buna benzer mesai yapan bir güruh da kerem için var. savunmaları da şu: "futbolcumuzu kaybetmeyelim kazanalım." iyi de kardeşim oyuncunun kötü gördüğüm performansına kötü diyeceğim gayet doğal olarak? ne isteniyor anlamadım. kötü gördüğümüze iyi mi diyelim?

    aslında ana problem eleştirmekte veya eleştirmemekte değil, millete satır aralarında eleştiri yapmaması için dikte çabasına girişiliyor olunmasında. zannediliyor ki bir futbolcu eleştiriliyorsa, bunun sebebi ya çevre etkisi, ya da kişisel garez. üçüncü bir sebep (kişinin kendi fikirleri olması) resmen yok sayılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın