resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3444
    galatasaraylı gazeteciler tarafından kendisi ile ilgili olumsuz hiçbir şey söylenmedi. ortaya çıkan haberin kaynağı da ne olduğu belli olan fenerli ve sikindirik bi twitter hesabı.

    zaha'nın o mimikler ve el kol hareketleri ile türkiye'de başarılı olabilmesi için icardi'nin yaptığından daha fazlasını yapması gerekirdi. biz millet olarak takık durumdayız böyle işlere. el kol yapma işi bizde hakaretten daha kötü algılanır.

    ben el kol ya da mimiklerinde anormallik sezmiyorum, bu adamın yapısı bu. serzenişte bulunurken gözleri büyüyor mesela. bu onu itici yapıyor ekranda. ya da el kol yaparken. hayalkırıklığını böyle ifade ediyor adam. değişemez.

    zaha gibi adam kendini kanıtlama telaşına girdi. belki de icardi gibi olmak istedi. crystal palace'da çok sevilen bir adam, göz önünde olmayı da seviyordur ama ne denediyse olmadı. hiç mücadeleden kaçtığını görmedim ama olmadı, olduramadık şimdiye kadar. olmayacak diyemeyiz. boey'e de çöp dediler sonra bayern'e gitti.

    aşırı ve anlamsız eleştirilerden kaçınıp, forvette icardi'nin yedeği olarak kullanmak zorundayız. vinicius gerçekten yetersiz ve zaha'ya ihtiyacımız var. umarım okan hoca çeker yanına konuşur.

    lütfen rica ediyorum sözleşmeli oyuncularımıza bu kadar yıkıcı eleştiri yapmaktan biraz daha uzak duralım. şurada 11 maç kalmış muhtemelen 9 tanesini kazansak şampiyonuz. 37. hafta fener maçına 3 puan geride gitsen, kendi evinde feneri yensen yine şampiyonsun. lütfen bilinçli hareket edip 11 maç sahadaki herkese sahip çıkalım, bu oyuncularla geldik buraya. bunlarla bitecek sezon.

    her maç sonrası bir günah keçisi aramaktan vazgeçmeliyiz. öyle bir baskı var ki 2 kez üst üst top kaybı yapan adam ya ıslıklanırsam diye düşünmeye başlamıştır artık.

    maç kazanıyorsun, daha oyuncunun teri kurumadan sözlükte ne kadar çöp olduğu konuşulmaya başlıyor. yapmayın yahu şampiyonluktan olacağız bu saçma eleştiri bağımlılığından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın