• 169
    mert günok, onur bulut, necip uysal, omar colley, masuaku.
    beşiktaşın yarın ki maça çıkacağı kalecisi ve defans dörtlüsü. bu beş oyuncuyu kayserispor’a koysak ne kadar iyi oyuncular diye göze batmayacak beş oyuncu.
    sıradan bir anadolu takımının fena olmayan beş oyuncusu gibi duruyorlar.
    öndeki altı oyuncu.
    amartey, musrati, rashica, muci, cenk, semih.
    bu öndeki altı oyuncu arasından semih ve rashica dışında kontra yapabilecek oyuncuları yok. semih ve rashica’da savunma arkasına koşu yapan adamlar değil. daha çok topu ayağına isteyen adamlar.
    geri beşlisi kötü ve ayağı düzgün olmayan bir takım, önde ise savunma arkası koşusu olmayan bir takım. ayrıca kendi evinde oynayan bir takım.
    bu takıma yapılacak tek bir şey var o da tamamen önde pres. geride beklersek taraftarın baskısı ile o golü her türlü yeriz. sağ kanattan rashica ya da onur ortayı açar cenk tosun’da sağ bekin üzerinden kafayı vurur o şekilde yeriz golü. nasıl yiyeceğimizi bile yazdım. asla ama asla geride beklemememiz gerekiyor.
    öne geçeriz dakika yetmişten sonra gerekirse üçüncü savunmacıyı sokarak geriye yaslanabiliriz o ayrı. takımın gücü yetmişten sonra önde baskıyı kaldıramayabilir. fakat en az yetmiş dakika önde baskı yapmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın