• 165
    bjk'nin stadı yenilendiğinden bu yana orada galibiyetimiz yok. ve son birkaç maçtır benzer senaryoyu izliyoruz orada: maça üstün başlıyoruz ve gol atıp öne geçiyoruz. sonra bir futbolcumuz saçma, amatörce kritik bir hata yapıyor ve gol yiyoruz. sonra maç bjk'ye dönüyor, kaybediyoruz.

    bu senaryoyu görmek istemiyorum artık!

    bunlar dışındaysa çok sıkıcı bir maç bekliyorum. santos ile bjk savunma futboluna yoğunlaştı. bizimse gol becerimiz düşük. bulacağımız pozisyonlarda beceri gösterip gol atamazsak sıkıntı çekeriz. bjk ise kapacakları toplarla hızlı atakla sonuç almaya çalışacaktır. elbette duran top ve kenarlardan gelecek ortalarla da gol arayacak. özellikle ortalarda seken toplara dikkat etmeli ve konsantrasyonumuzu bozmamalıyız.

    maçta topa sahip olma konusunda üstün olacağız bence ama skorda ne olur göreceğiz. bizim takımın reaksiyon göstermesi de gerekiyor artık. son 2 haftadır iyi bir oyun oynayamıyoruz.

    futbolcularımız bu maç sonrası haftada bir maça dönüş yapacaklarını düşünerek tam konsantre şekilde maça çıkmalı. zor ve yorucu haftaların sonuna geldik. bu maçtan sonra da derbi kalmayacak. bir tek fb'ye karşı sahamızda maç var. o maç öncesi şampiyonluğumuzu da ilan edebiliriz. fb ise hem ts hem bjk ile oynayacak daha.

    bu maçtan galibiyetle ayrılıp huzurla dinleneceksiniz aslanlar! inanıyorum size!

    edit: avrupa'dan elendiğimiz için fikstürde maç günü yerleşimi için tff'nin eli rahatladı. bu yüzden bundan sonraki haftalarda fb'den önce maçlar oynamaya başlayacağız. bu maçı kazanıp farkı yeniden 2'ye çıkarırsak sonraki haftalarda ilk maçı oynayıp 3 puan daha aldığımızda fb maç öncesi 5 puan farkı görecek ve daha çok strese gireceklerdir. bu fırsatı kaçırmayalım. özellikle bu şekilde ts-fb maçına çıkarlarsa milli ara öncesi "şampi" oluruz. her anlamda dağılırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın