• 123
    şu rakip takımın fener’e yatması muhabbeti baymadı mı ya. maç başlıklarında hakem, maç satma, şike gibi şeylerden başka bir şey konuşulmuyor. sadece bu başlıkta değil, eksisozlukte’ki başlıklarda da bu durum böyle. galatasaray ya da fenerbahçe farketmiyor, ya hakem sayesinde bu takımlar yeniyor, ya da rakip takım yatıyor. neymiş, hocası eski fenerliymiş. ya zaten bizim ülkemizdeki taraftarlık kültürüne bakarsak, futbolla ilgilenen 10 kişiden 8’i falan üç büyükleri tutuyor. bu ölçüt olmamalı.

    maç satmak, bilerek takımı oynatmamak vs türü şeyler ciddi şeylerdir. ha maç satmışsın, ha çalıştığın şirkette yolsuzluk ya da hırsızlık yapmışsın. ciddi şeylerdir bunlar. böyle sürekli gerekli gereksiz şekilde bahsedildikçe işte ne kadar önemli olduğu unutuluyor bu tür şeylerin. hadi hukuk değil guguk devleti olduğumuzdan dolayı masumiyet karinesi diye bir şeyi görmezden geliyoruz ama vebal diye bir şey de var. bir durum hakkında suç duyurusunda bulunuyorsanız, bunu kanıtlamak zorundasınız.

    kahvehanede değiliz, galatasaray sözlük burası. biraz kendinize gelin derim.

    daha 1 sene öncesinde yıkılan, harap olan şehrin küme düşmemeye oynayan zayıf bir takımı hatayspor. ne bekliyoruz anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın