• 135
    beşiktaş geçen seneye kıyasla çok daha kötü bir takım, oyun ve oyuncu kalitesi olarak çok daha geride. hücum edemiyorlar. kenar ortası, duran top ve şut tehdidi dışında tehlike yaratamıyorlar. semih'in bireysel becerisine göbekten bağlılar. topu alıp oyunu kontrol edemiyorlar. istanbulspor bile bunlara karşı geniş geniş topa sahip olup rahatça paslaştı. olumlu görünen tek şey az gol yemeleri. trabzonspor çok net pozisyonlara girip atamamıştı. oynadıkları diğer rakiplerin kalitesini düşününce gol yememeleri normal ama pozisyon vermedikleri anlamına gelmiyor bu.

    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçını tekrar izledim. rosier sağ tarafı tek başına domine etmiş. aboubakar gibi bir forvet sahada. nispeten becerikli ve enerjik amir-salih-gedson orta sahasıyla oynamışlar ki gedson dripling ile kaç kere presimizi kırmıştı. stoperde saiss gibi bir oyuncu. golü de ondan yemiştik. ve o maça kadar bjk bilmem kaç maç namağlup seri yapıp gelmişti. seneye şampiyon olurlar gözüyle bakılıyordu. velhasıl o maçta bile sergio'nun hatası ve hocanın geç müdahaleleri olmasa kazanıyorduk. ikinci yarı oyunu kontrol edememiştik.

    şimdi şartlar çok daha fazla bizim lehimize. kazanmamak için hiçbir sebep yok. kadıköy'de isabetli şut çektirmemiş bir takımız, bu maçta açıkçası duran top kazası olmazsa gol yemeyeceğimizi düşünüyorum. beşiktaş bizi iyi kitlerse biz de üretmekte sorun yaşayabiliriz ama kupa maçında konyapsor'a bile tonla pozisyon verdiler, sanıldığı kadar katı savunma yapamıyorlar. o yüzden çok kavga dövüşlü, sert, sürekli duran oyun, az pozisyonlu bir maç olur diye tahmin ediyorum ama önde baskıyla bir gol bulup maçı kazanacağımızı düşünüyorum. skor olarak 0-1 veya 0-2 çok olası.

    beraberlik de iyidir, şu haftayı atlatalım bir şekilde vb. yorumlara katılmıyorum. kazanmak demek sezonu psikolojik olarak bitirmek ve küçük ortağa haddini bildirmek demek. bu fırsat kaçmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın