resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3788
    galatasaray'ın 2023 şampiyonluğunun en büyük mimarıdır. okan buruk değil hamza hamzaoğlu da o takımı şampiyon yapardı. yapamayan zaten lisansını yırtmalıydı. hatta şey bile olur. mesela sergen yalçın hocamız ama arada bir ''go on holiday'' tuşuna basıp işi yardımcısına bırakıyor. öyle bile şampiyon olurdu o takım.

    erden timur'a sallarken bir mantıklı bakmak lazım. sonuçlar üzerinden değil tüm faktörler düşünülsün. davidson sanchez on numara transfer. kerem demirbay yerli olması nedeniyle 9 puan. sol bek'e angelino'yu almış tutmamış ise ne yapsın? adam 15 asist filan yapmış cv güzel. bizden sonra gittiği takım da roma.

    hataları var özellikle bu sene ama okan buruk savunulacak diye hayvan gibi kadro kuran adama da sallanması içimi acıtıyor. hangi hocaya en son böyle kadro verildi. elinizi vicdanınıza koyun. fatih terim emre-taylan- belhanda orta sahasıyla bu ligde şampiyon olacaktı az daha. ne emre orta sahaydı ne taylan ön liberoydu. ve o takım 1 golle kaçırdı şampiyonluğu. o yüzden okan buruk'un şampiyonluğuna abartı bir bağnazlıkla kanıp da icardi-torreira-mertens-rashica transferlerini bitiren adama sallamak şaka gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın