• 109
    dün akşam oynanan 29 şubat 2024 galatasaray fatih karagümrük maçı da gösterdi ki takım fiziksel açıdan oldukça yıpranmış durumda. aynı oyuncular üst üste sert maçlar oynadılar. bu nedenle elenmemize de çok üzülmedim. maçın uzama ihtimali bizim için daha çok soruna yol açabilirdi.

    kaan ayhan'ın son maçlardaki sağ bek performansından hiç memnun değilim. hücumda doğru düzgün opsiyon olamadığı gibi savunmada da önemli hatalar yapıyor. sanırım 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ve üst üste oynaması psikolojik ve fiziksel açıdan bir yıpranmaya neden oldu. bu nedenle sağ bek olarak davinson sanchez mina'nın çıkması şu an daha mantıklı görünüyor.

    davinson'un sağ bek olması top bizdeyken üçlü gibi kalmamızı sağlar. savunma önüne de lucas torreira'yı koyduğumuz zaman kaybedilen toplarda geçiş hücumuna önemli bir set çekmiş oluruz. hücum bölgesinde de derrick köhn ve barış alper yılmaz ikilisiyle genişliği verip kerem aktürkoğlu'nu da rahat ettiği serbest oyuncu rolünde kullanabiliriz. elimizdeki mevcut oyuncular içerisinde çıkarılabilecek en mantıklı diziliş böyle görünüyor.

    beklediğim ilk 11; muslera, davinson, nelsson, abdülkerim, torreria, kerem d., barış, mertens, kerem a., icardi

    not: mauro icardi'nin önemini oynamadığı son iki maçta fazlasıyla anladığımızı düşünüyorum. adamın gol atıp atmaması elbette önemli ama esas önemi hücumda akışkan bir takım olmak istiyorsak icardi sahada olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın