resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3405
    kendisinde kabahat bulmak yanlış. olay tamamen yönetimsel hata. kerem bu ligin en iyi yerlilerinden ve bu sezon yabancı kuralı olacağını biliyorsun. elindeki yerli sayısı belli. yerli olmasının yanısıra kerem gerçekten iyi bir futbolcu. sezon başlamadan kafadan 10 gol 10 asist yazıyorsun. bir kanat oyuncusundan daha ne isteyeceksin. sen böyle birinin pozisyonuna zaha gibi birini alırsan, buradan hayırlı bir sonuç çıkmaz.

    isimli biri değil, düşük ücret ve bonservisli bir yabancı alsan, hem kerem yedeklenmiş olurdu, hem de taraftarın ve alınan oyuncunun beklentileri makul düzeyde kalırdı. diyelim zaha istenileni verdi, buradaki yazılan olumsuz entryler kerem'in başlığında olacaktı. değişen bir şey olmayacaktı bizim için.

    neresinden bakarsan bak, elimizde kalan bir transfer. çok yüksek maaşı var. muhtemelen de satamayacağız. zararsız sözleşmesinden çıkabiliyorsak, hemen bugün çıkalım. akıllanmadık şu transfer çalımlarından, menajer kışkırtmalarından. bonservissiz zaha alıyoruz, dünyadaki en akıllı kulüp biziz çünkü. dünyada hiçbir kulüp premier ligi takip etmiyordu, zaha'nın sözleşmesinin bittiğinden haberdar değildi.

    bırakın 11 oynamayı, yedek bile oynayamıyor şuan. zaha değil, ahmet, mehmet diye bir alt yapı oyuncusu girse, bu çocuktan topçu olmaz, satın bir yerlere denirdi. yedek bile olamamak ne demektir. gol atar, belli yeteneği, oyun bilgisi vardır, bunlara itiraz etmem. fakat fizik bitmiş adamda. tek bir maç fizik olarak üstünlük koysa karşısına, deriz ki formu düşük, sakat vs. bir yalan buluruz inanmak için. yok, tek bir maç rakip beki fiziğiyle ezemedi.

    her şeye rağmen dua ediyorum. inşallah haksız çıkarım. son maçlarda bizi utandırır. artık işimiz dualara, allah'a kaldı ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın