• 11
    rock müzik piyasasında uzun yıllardır var olan ancak yaptıkları işi elde ettikleri şöhret ile kıyaslayınca çok da kaliteli olmayan grup. bunların 3-4 misli kaliteli beste yapan, çalan gruplar kayboldu gitti. bir çok kardeşimiz bilmez; bu adamların çoğu şarkısı yabancı şarkıların teklif haklarını satın alıp üzerine söz yazma şeklinde. en çok dinlenen ben böyleyim bile... https://www.youtube.com/watch?v=UyBtSyWfzBI

    daha sert müzik yaptıkları zamanlar tabi daha böyle rock, metal müzik yapan gruplardan şarkılar alıyorlardı. köpek isimli şarkıları mesela nirvana breed isimli şarkısından uyarlama. bu şekilde uyarlama olduğunu bildiğim şarkıları vardı daha ama yaşlandıkça uçup gidiyor insanın aklından.

    kendilerini bursaspor'un şampiyon olduğu akşam bahar festivali konserinde dinlemiştim. tabi sahneye geç çıkmışlardı fenerbahçelerinin şampiyonluk verme maçını izledikleri için. çok da iyi çaldıklarını söyleyemeyeceğim. zaten iyi çalsalar solo eklerler şarkılara. dümdüz ritim var. hala onunla devam ediyorlar mı bilmiyorum ama o dönemki davulcuları grubun açık ara en iyisiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın