• 77
    en büyük kozumuzun okan buruk olacağı maçtır.

    bu sezon oynadığımız tüm büyük maçlara inanılmaz bir konsantrasyon ve de taktik kurgu ile çıktık. yenildiğimiz 2 büyük maç bayern münich maçlarıydı ki onlarda da fiziksel gücümüz ne yazık ki rakiple boy ölçüşemediği için yetemedik. zira danimarka deplasmanında da aynı sorun baş gösterdi. sparta prag maçını sayamıyorum, kırmızı kart sonrası dengeler çok değişti, aldığımız riskler ve yaptığımız değişiklikler ise yaramadı.

    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında yaptığımız hataları tekrar etmez, özellikle beşiktaş'ın yan toplarına doğru eşleşmeler ile hazırlanıp, orta saha oyuncularımızdan birini semih'e yakın oynatmayı başarabilirsek güle oynaya kazanarak beşiktaş'ın yeni stadyumundaki ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum.

    hatta daha da öteye taşıyayım, eğer yan top golü yemezsek ilk yarıyı 2 ya da 3 farklı galip kapatabileceğimizi düşünüyorum ki zaten sonrası şenlik olur, muhtemel tribün olayları falan derken maç garip yerlere gidebilir.

    tüm bunları okan buruk'un büyük takım performanslarını ve de geçtiğimiz sezon yaptığımız hataları tekrar etmeyeceğimizi gözeterek yazdım ama aklımda bir başka soru daha var: 27 maç sonunda iki büyük takım arasındaki puan farkı 26 olur mu ya :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın