• 75
    fernando geldikten sonra en mütevazi takımlara karşı dahi genelde topu rakibe bırakan ve bekleyerek oynamayı seçen bir rakibe karşı oynayacağız. ömürleri mütemadiyen sarı-kırmızı kollarda kalkan kupaları görmekle geçtiği için bize karşı nefretle dolu bir topluluk önünde oynayacağımız malum. taraftarının gaza getirmesi ile o topu rakibe bırakan oyun mantalitesini biraz daha dominant ve topa sahip olmaya çalışan bir oyuna evriltmek isteyebilirler. işte bu noktada olay bizim oyuncuların bireysel hata yapmamayı ne ölçüde başabileceklerine, o baskıyı ne kadar kırabileceklerine kalıyor. bu açıdan topla dripling özelliği iyi olan ve bizim maçları kariyer maçları olarak oynayan gedson'un cezalı olması bizim adımıza ciddi bir avantaj.

    bizim son antalya maçı maalesef bizim adımıza biraz endişe verici idi. başta davinson olmak üzere tete, barış, kerem demirbay, kaan ayhan, sonradan giren zaha gibi oyuncularda ciddi bir konsantrasyonsuzluk ya da yorgunluk göze çarptı. umarım o maçlıktır. zira beşiktaş maçı hata kaldırmaz, ilaveten hafta boyunca hakem konusunda kafa silkecekleri için hakemlere karşı da mücadele verme ihtimalimiz hiç de az değil.
    (bkz: 26 şubat 2024 galatasaray antalyaspor maçı)

    özetle, bireysel hata yapmazsak, ve bu maçı alırsak yolumuz ardına kadar açılmakla kalmayacak, ilaveten fenerbahçe'nin psikolojik olarak kopma sürecine gireceğini umut ve tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın