• 381
    28 şubat 2024 divan kurulu olağanüstü toplantısında 'biz sıradan biri değiliz' diyen gssk divan kurulu üyesi. erden timur'a bir kez olsun destek sunulmadığını gibi, sürekli eleştirilerek motivasyonunu düşürdüler. tamam eleştiri olmalı ama sadece eleştiri olup hiç mi övülmez? yöneticiler ve başkanlar biraz olsun övülmeli, gardı düşürülmemeli. sıradan bir galatasaraylı olarak hayri kozak'ın ve çoğu üyenin 'sürekli eleştiri' harici biraz da övgü yapması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum.

    --- alıntı ---
    galatasaray divan kurulu üyesi hayri kozak: "şu an inşaatların durumlarının açık açık ortaya dökülmesi lazım. ama dursun başkan ama başka bir arkadaşımız ama futbolla yakından olan bizim semtimize bile uğramayan erden kardeşimiz aramıza gelsinler açıklama yapsınlar."

    galatasaray divan kurulu başkanı aykutalp derkan: "sayın hayri kozak, burada bulunmayan ve divan üyesi olmayan, savunma ve cevap hakkını kullanamayan bir kişi hakkında ifadede bulundunuz, lütfen gündeme bağlı kalın."

    galatasaray divan kurulu üyesi hayri kozak: "ben kötü bir şey mi dedim? küfür mü ettim? ne demişim? biz sıradan bir insan değiliz."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın