• 65
    bu maç özelinde deplasman şansızlığımızı aşacağımızı düşünüyorum. arada tökezlese de galatasaray ciddi bir oyun aklına sahip. kadrosundaki oyuncuların çoğunda ya oyun kurma aklı ya da pozisyon üretme becerisi var.

    rakibimiz ise tamamen bireysel yeteneklerin çabası ile devam ediyor. kadrolarında sağlam birkaç oyuncusu var. geri kalanların kalitesi düşük. oyunları çok zayıf. bize seyirci baskısı dışında diş geçiremezler.

    okan hoca tabii ki doğrusunu bilir. bu sezon bir iki maçta sonradan denediği gibi bazen orta sahayı üçlemesi gerekiyor. bizim için sağlam skoru aldıktan sonra mertens - sergio değişikliği ile üçlüye dönülmesi gerekiyor. belli bir dakikadan sonra lucas ve demirbay ciddi yoruluyor.

    sağ bek için kaan ya da davinson daha uygun. o tarafta genç semih var. içlerinde şut atabilen tek oyuncu. onu rahatsız edecek defansif gücü yüksek oyuncu lazım.

    son lafım rakip takımın taraftarına. evlerinde fb takımını ağırladılar. yenildiler. ne öncesinde ne de sonrasında çıt çıkmadı. şimdi ise bizi parçalayacaklar. böyle davranışlar komik duruma düşürür. büyük takımın taraftarları kendilerine rakip seçmez. öncelik kendi takımları. diğer herkes rakiptir. bazı şeyler lafta olmaz. biraz galatasaray kültürünü örnek alsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın