• 1
    2022 yazında 26 yaşında arsenal gibi bir takımda gözden düşmüş ama piyasası olan bir topçu olan torreira 6 milyon euro bonservis bedeli ile takıma katıldı. fiziksel anlamda bitik durumda olmaması ile de fark yarattı.

    2023 yazında 27 yaşında tottenham gibi bir takımda gözden düşmüş ama piyasası olan bir topçu olan davinson 9 milyon euro bonservis bedeli ile takıma katıldı. fiziksel anlamda bitik durumda olmaması ile fark yarattı.

    işte galatasaray'ın yapacağı yıldız transferleri bu ikili gibi olmalı. bu bonservis bedellerine, bu yaşlarda, bu fiziksel durumda ve kariyerde olan topçular alınmalı. gerekirse her yaz bir tane alacaksın ama tam alacaksın. hakim ziyech gibi, wilfred zaha gibi 30 yaş ve üstünde veya tanguy ndombele gibi fiziken bitmiş topçular almayacaksın. davinson, torreira gibi topçulardan bir iskelet kurup etrafını sacha boey, derrick köhn gibi topçularla donatacaksın. takımını alternatifleri ile birlikte kurduktan sonra belki mauro icardi gibi riskler alabilirsin ama takımını kurduktan sonra. sen orta sahan yokken ziyech, zaha, ndombele gibi adamlara paraları bayılırsan böyle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın