• 1336
    türk sporundaki kaostan en çok beslenen isimlerden biridir. zaman zaman fenerliyi gerer, genelde bizleri gerer. amacı barış, huzur, futbol odaklı bir ortam değildir. volede haftada bir yaptığı bir yayında bile dünyadaki genel konuları konuşan insanlar bunlar, spor kanalinda, spor yorumcusu olarak bunu yapıyorlar. geçen aylarda umut meler dayak yediyse, o ortamı hazirlayanlardan başlıca isimlerden biridir. fakat hem kendisi hem de benzer tipte olanlar o dayak sonrası çıkıp en çok konuşan, böyle olmaz kardeşim diyenlerdi. ben burada birisinin karısı kızı hakkında o şekilde konuşsam bırakın yargıyı, mod ekibi entrymi siler ceza alırım. bu adam milyonlarca insana ulaşan bir platformda bunları dedi, sürekli hakemleri hedef gösterdi, galatasaray'ın kollandigini dile getirdi.

    daha 2 gün önce fenere bariz şekilde verilen penaltı için pisirik pisirik konuşup geçen adam dün geceki yayında "twitterdaki şeylere inanmamayi öğrendim" dedikten hemen sonra twitter'da ofsayt çizgisinin top ayağa geldiği an çekildiği iddia ediliyor, ben bilmiyorum ama öyle iddia var diyerek algı kastı. tüm yayın bu sözleri söyledi kendisi konuştuğunda. en son cümlesi ise antalya'nın yaptığı kırmızı kartlık, onların lehine olan hataları vs. hiç ama hiç deginmeyip direkt olarak galatasarayin aleyhine, hiçbir dayanağı olmayan ve ididdilardan ibaret şeyleri belirterek hakem hataları bunlar dedi sadece. yanındaki kişilerden biri de çıkıp iyi de hiç antalya lehine bir hata olmadı mı, şu var da demedi. tüm algıyı kastı kastı sustu. daha sonra sosyal medya tepkisini de görünce malum kısım ile ilgili, söz aldığı anda özür diledi.
    kendisi hakkında çok şey yazdık, değmez aslında. ekşi sözlükten troll entryi çalıp yayında kendi anısı gibi anlatan bir adamdan ne beklenir.

    bu ülkede birileri 6222 veya her ne ise, ondan yargılanacaksa eğer bu kişilerden ilki kendisi olmalıdır. alttan alttan, zaman zaman göstere göstere manipülatif konuşup, feneri mağdur, hakemleri galasarayın adamı şeklinde göstermekten hiçbir zaman geri adım atmamış biridir. bu düşünceler taraftara sindikçe insanlar artık aynı ülkenin vatandaşı olarak görmeyi bırakıp düşmana dönüştü. galatasaray yönetiminin yapıcı olmasını, fener tarafını uyarmasını hep doğru buldum zira benzer bir dile galatasaray da geçse gerçekten çok kötü olaylar yaşanabilir. yönetimin sessiz kalıp beni sinir eden tarafı saç gibi adamları bir şekilde bastıramaması. herkese karşı susuyorlar. bu da benim gözümde samimiyetlerini, görevleri olan galatasarayın savunuculuğunu yeterli düzeyde yapmadıklarını düşünmeme sebep oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın