resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3329
    yaşça büyük abisi olarak kendisine bir kaç kelam edeyim. hani şimdi içinden diyorsun ya, kötü oyunumun sebebi ilk 11 olmamam, yedekten girdiğim için böyle oluyor, yoksa uçarım kaçarım neler neler yaparım diye…koskoca zaha’yı yedek oynatırsan tabii ki verim alamazsınız, star zaha’yı aldınız ve değerini bilmiyorsunuz diye…

    wilfred, ne yazık ki kendini kandırıyorsun, sadece ömründen yiyorsun. seneye eğer olur da ilk 11 oynayabileceğin bir kulübe gidersen işler senin için hiç değişmeyecek bilesin. hele ki pl ekibine gidersen seni çok daha kötü günler bekliyor olabilir…insan kendisinden kaynaklı kötü giden şeylere mazeret bularak gerçeklerden kaçmaya meyillidir.

    sen de şimdi davranışlarınla bizden, taraftardan, takım arkadaşlarından kaçmıyorsun, kendinden kaçıyorsun ama bunun daha farkında değilsin. daha fazla yaş almadan yüzleşebilirsen belki futbol hayatının son bir kaç yılında başka kulüp taraftarlarını mutlu edebilirsin. ben bu yüzleşmenin galatasaray’dayken olmayacağına inandığım için bir an önce seninle yolumuzu ayırma taraftarıyım. ne yalan söyleyeyim, hiçbir kulüpte olacağını da sanmıyorum. ara ara parlayan içi geçmiş bir kutup yıldızısın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın