resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3307
    ilk geldiği günkü entry'm duruyor. gelmemesi gerektiğini söylemiştim. aldığı parayı geçiyorum, ihtiyacımız yoktu. onun mevkisinde sezonun en iyi oyuncusu oynuyordu. ligin ikinci yarısı double-double yapmış adamının yanına ve bu oyuncu yılda 1 milyon euro bile kazanmıyor yılda 7 milyon euro verip bitik adam alıyorsun. niye bizim ligde iş yapar diye. dünyada türklerden baska kimsenin takip etmediği hatta kendi takımı hariç başka lig maçlarının bile izlemediği lig için adam getiriyorsun.

    ya dünyada bütün kulüpler aptal, galatasaray ve fenerbahçe yöneticileri akıllı. epl'nin yıldızı diye boşa düşen adama epl'den kimse talip olmuyor bizim süper zekaya sahip iki kulüp yöneticileri aralarında sidik yarıştırıp rekabete giriyor.

    haklı olan her zaman kazanır. bak yine orada kerem oynuyor bu arkadaş kulübeden çıkamıyor.

    bir bizde var sanırım afedersiniz kıçımızda donumuz olmaz gider en son telefon kullanmak isteriz. tribün gelirinden başka geliri olmayan kulüp kur 30 küsür lira olmuşken 6-7 milyon euroya bir oyuncuya yıllık maaş veriyor. 10 sene önce burak selçuk yılda 2 milyon euro alıyor diye ortalık yangın yeriydi. kur da 3 lira falandı. şimdi kur 33 lira bu tetelerin zahaların aldığı paraları sorgulayan kimse yok. ya senin sponsorun bile galatasaray'ı seven iş adamları. düzgün sponsorumuz bile yok hepsi yarım yalamalak yarım sezonluk ya da 1 sezonluk.

    bu nedenle avrupa'da bir tık ileriye gidemiyoruz. transfer obeziyiz. şekilciyiz her zaman ambalaja yatırım yapıyoruz. kendi ligimizde sidik yarıştırıyoruz. bitik yıldız futbolcu gelince taraftar ölüp bitiyor. balotelli gibi adamların hali ortada. bu oyuncular seni 3.dünya ülkesi olarak görüyor sen bunlara para saçıyorsun. sparta prag'dan, kopenhangdan 1 tane oyunsu sayamazsın ama elin orta sıra takımları sadece sistemleriyle ve fizikleriyle seni al aşağı ediyor.

    umarım bu rüyadan bir an önce uyanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın