• 227
    en büyük yanlışları türk futbol kitlesine hitap edecek programlar yapmalarıydı, dergiyle maalesef bu işin gitmeyeceği gördükleri için ve oluşan pastadan doğal olarak pay almak istedikleri için bu yola girdiler.

    şu futbol ikliminde, insanların tamamen ayrıştığı birbirine bir düşman gözüyle baktıkları şu dönemde maalesef ne yapsalar kitleyi memnun edemeyecekler. nefret, sevgiden daha çabuk yayılan bir olgu ve nefreti tetikleyen o kadar gereksiz unsur var ki bununla başa çıkmaları çok zor.

    doğal olarak kanalı bu eksende yürüttükleri için de geri dönüşü olmayan bir yola girdiler.

    mehmet demirkol yıllardır aynı adam, sivri yorumları olan, başlık vermeyi iyi bilen bir gazeteci. bu adam insanları bu kadar senedir iyi manipüle edebiliyorsa, kitleleri arkasına alıp insanlar üzerinde baskı yaratabiliyorsa işini iyi yapamıyor demektir çünkü son 10 sene şampiyonluklarında bir fenerbahçe ismi gözükmüyor.

    buranın kirli bir futbol iklimi var, herkes aynı anda hem çok mağdur hem de çok haklı. bu mağdurlara her gün bir yenisi ekleniyor ve herkes suçlu olarak birilerini işaret ediyor ve birileri bunun karşılığında çok güzel kazançlar elde ediyor. 100 küsür yıllık kulüplerin haklarını kıçı kırık 2 tane kimliksiz, anonim twitter hesapları savunuyor.

    yani o yüzden bugün socrates dergi olur yarın vole olur, markaj olur hep bir suçlu olacak. çünkü buna ihtiyaç var, birileri kendi masumiyeti için birilerini hedef gösterecek. bu ülkenin toksik futbol kitlesi de elinde meşalelerle hedef gösterilenlere son sürat koşacaklar. çünkü gerçeği değil, sadece haklı olmak istediklerini duymak istiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın