• 225
    bize kaybettiren fikri takip olmaması. galatasaray lig manasında başarılı diye, galatasaray düşmanlarına alan açılması.
    https://youtu.be/FAi2Cmej23A?t=1655
    bizim meşhur ilk kez ofsaytımsı pozisyon zamanı yaptıkları yayın burada. ilk kez var kayıtları yayınlanıyor. ofsaytımsı diye ki pozisyona en uygun tanımlama bu. ilaveten aynı maç nelson'un penaltısı yenilmiş. bunlar konuşulmuyor. bilmediklerinden mi? işlerine gelmediği için. bugün sosyal medyada ağzını açan ofsaytımsı diye lafa başlıyor. neden, bunu utanmadan yapabiliyorlar, işte bizim fikri takip eksikliğimizden. aynı maç hakkımızın yenildiğini kafalarına vura vura öğretemiyorsan, sonra oturup ağlamayacaksın. o maçtan bu yana ofsaytımsı lafı kaldı. bize verilmeyen penaltıyı kimse hatırlamıyor.

    şimdi buraya nerden geldim onu anlatacağım. tek yukarıda attığım program değil, onlarca program yaptılar 'ofsaytımsı' saçmalığını gündemde tutmak, tetikçilik yapmak için. peki fenerbahçe, paşa maçında ne oldu. var protokolü çiğnendi, ofsayt atlandı, olmayan el penaltısı verildi, pozisyon öncesinde fener aleyhine faul var. tek bir pozisyonda işlenebilecek her türlü suç işlendi.

    https://www.youtube.com/@SocratesDergi/videos burada socratesin son videoları.
    https://twitter.com/SocratesDergi kurumsal hesaplarının son twitleri
    https://twitter.com/mehmetdemirkolb kadrolu galatasaray düşmanı demirkol'un son twitleri.

    bakın bakalım ofsaytımsı diye programlar yapanlar, üretilen el ile ilgili ne yapmış, ne paylaşmışlar. olayın soğumasını, oldu bittiye getirilmesini bekliyorlar. tüm türkiye çalkalanıyor bunla. zirve mücadelesi buna bağlı. sen nasıl spor organısın ölü gibi yatıyorsun. pijamalarında canlı yayın açman lazım, mesleğine eğer saygın varsa. eğer amacın gazetecilik yapmaksa, bu iş ile ekmeğini kazanıyorsan, böyle bir olayı nasıl görmezden gelirsin? hafta içi olsa hadi diyeceğim yayın akışı vardır, odur, budur. tek bir twit atmak bu kadar mı zor?

    (bkz: #3605726)
    bakın buradaki entyryi ben girdim. 155. entryi, silinirse sıralama değişebilir sadece bakabilin diye diyorum. entry cevabı vermek için söylemiyorum, yazar arkadaşlar kusra bakmasın kişisel onlara cevap kesinlikle değil. ben bir mentaliteyi anlatmaya çalışıyorum.

    bu entryide diyorum ki mobil uygulamalar çıktığı zaman storelar tarafından boostlanır. yani büyük uygulamalarla rekabet edebilmesi için öne çıkarılır. bu uygulamayı nasıl çıkardıklarını, buna kaynak ayırdıklarını biliyorum. hukuki olarak söylebileceğim kısmı burası. galatasaray düşmanlarına karşı mı durmak istiyorsunuz? bunun yeri, zamanı, mevzisi yok. galatasaray çıkarının olduğu yer dârülharptir. peki ben bunu yazdım, benden sonra bekliyorum ki bir destek olsun, bir tepki gösterilsin. benden sonraki entrylerde ben eleştiriliyorum, bu yayın organı savunuluyor. sen normal zamanda, canın yanmadan akıllı davranıp o tepkiyi göstermezsen, o korkuyu içlerine yerleştirmezsen, onlar da fırsatını bulduğu yerde seni vurur.

    ofsaytımsı lafını medya aracılığıyla popüler ettiler, aynı maç hakkımızın yendiğini görmezden geldiler, yıllarca aptalca transfer politikası yapmalarını galatasaray'ın korunması diye yutturuyorlar. bunu bu satılık medya ile yapıyorlar. bizim taraftarın bir kısmı, bunu umursamamayı tercih ediyor. adil gözükmeye çalışıyor. yahu bunun adaletle ne alakası var. ts, bjk, başakşehir şampiyon olmuş, bunlar olamamışsa bizim yüzümüzden mi?

    işte her şeyin özeti burda. bizim canımızı yakıp, ligi dizayn ettikten sonra tepki gösterirsen, olup bittiğiyle kalır. oysa o hakem, ligi dizayn etmeyi kafasından bile geçirmemeli. dünyada en fazla taraftara sahip olup, liginde bu kadar haksızlığa uğrayan 2. bir takım daha yoktur. inanmam, yoktur. akıl alır gibi değil. çünkü taraftarın rehaveti, 5. kol faaliyetleri, dizayn edilmiş, oynanmış gerçeklikle medya üzerinden post-truth ekolünün devam ettirilmesi mevcut. ligimizde olan şey tamamiyle budur. trabzon maçını yaşadık. paşa maçını yaşadık. daha yeni alanya maçını yaşadık. hala çıkıp, fenerbahçe yöneticileri utanmadan hakem diyebiliyorsa, bu onların değil bizim suçumuzdur.

    yönetimi, taraftarı hepsi bu haksızlığın sorumlusudur. okan hocanın sırtına tüm yükü atıp, arka planda başkancılık da oynanmaz. galatasaray her türlü haksızlığa sistematik olarak uğrarken, suya sabuna dokunmayalım, kendileri düzelsin, galatasaray haklarını taciz etmesinler diye pasifist şekilde taraftarlık da olmaz. erdem başkanın dediği gibi, bu bir inch-game. mevzi mevzi savaşmak zorundayız. kimse bize hakkımızı vermeyecek. hak bizim en mükaddes malımız, vermezlerse de biz alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın