• 3214
    galatasaray yönetimini koltuklarını korumak uğruna yukarıya ses çıkartamamakla eleştirdikten sonra fenerbahçesi aleyhine yaptığı ilk eleştirimsiden sonra da hemen kimsenin ayağına basmamak için af buyurmuş ve fenerbahçesi için mabadından penaltı yaratmış youtuber.

    yıllardır bu arkadaşın galatasaray menfaatine olumlu bir eleştirisi, hareketi olmadı fakat hala doğrudan okan buruk ve galatasaray camiasından teveccüh görüyor ne hikmetse.

    bu arkadaşın camia içerisinde başta okan buruk ile telefonla doğrudan iletişim kuracak kadar teveccüh görüyor olması galatasaray için beka sorunudur arkadaşlar. kendisine fatih terim’in osman tamburacı’ya çektiği gibi bir ayar çekmeyecekse -ki mizacı hiç öyle bir kişi olmadığından sanmıyorum yapsın- okan buruk’un da bu gibi isimlerle telefonda görüşüp sonra hakemler hakkında bir kinaye eleştiri yapması ironik oluyor.

    aman fenerbahçeli takipçilerini kaybetme uğurcum, ceza sahası dışından da penaltı verdirirsin sonraki maçta fenerbahçene bu eleştirilerinle devam.

    edit: 24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçında ostervolde’nim pozisyonu için penaltı demiştir. pozisyonda temas anında ostervolde’nın iki ayağı da ceza sahası dışında kasımpaşalı futbolcu ise cezasahası içerisindedir. penaltı olabilecek bir müdahale için ostervolde’yi silindir olarak düşünürsek paşalı futbolcunun ostervolde’nin silindirine girerek bir müdahalede bulunması gerekmektedir, iki ayağıyla ceza sahası dışında olan bir futbolcunun alanını ihlal etmek için ceza sahası dışına çıkılması gerekmektedir. basketbol oynamıyoruz, paşalı oyuncunun ayağı ceza sahasına değiyor bir ayağı içeride gibi çizgiye temas var diye ikili mücadele ceza sahası içerisinde yaşanmış olmuyor.

    eyyamcılık ise fenerbahçe lehine hata yapıldı o sebeple fenerbahçe aleyhine de hata bulup/uydurup söylemeliyim demek oluyor tam anlamıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın