• 24
    ne olduğu belli olmayan görüntülerden mauro icardi'ye 2 maç cezayı uygun gören yazardır. elbette istediği görüşü belirtmekte ve savunmakta özgürdür, onun bakış açısına göre uygun olan aksiyon, icardi'ye ceza verilmesi olabilir, buna bir şey denilemez.

    ama bugün de 24 şubat 2024 fenerbahçe'ye verilen penaltıya dair tek söz etmemiştir. objektiflik diyorsak eğer, objektiflik her yöne doğru olur. dün aleyhimize ceza verilmesi gerektiğini söyleyip bugün haksızlığa karşı sessiz kalıyorsa objektif değildir.

    bu cümleler direkt olarak kendisine değildir, belki yazası gelmiyordur, yaşananlardan dolayı midesi bulanıyordur ve söz konusu fenerbahçe olduğunda fikir belirtmek zorunda hissetmiyordur, bunların hepsi veya başka bir sebep olabilir. ama galatasaray konusunda sivri ve aykırı bir mesaj yazıp da fenerbahçe konusunda sessiz kalmak bana sadece sözlükteki yazarların sinir uçlarıyla oynamaya çalışmak gibi gelmektedir.

    bu durum böyle olmayabilir, belki böyle yaptığını fark etmiyordur bile. ama söylediğim gibi bu yazdıklarım şahsi olarak kendisine değil, bu şekilde davranan kitleye yöneliktir. lütfen objektif olacaksanız gerçekten objektif olunuz.

    (bkz: mauro icardi/#3859363)

    edit : kendisi malum penaltıyla ilgili tepkisini dile getirmiştir. entry'de suçlamış gibi oldum, bu durumun üzerinde algı olarak kalmaması için ekleme yapıyorum. objektif davrandığı için de kendi adıma teşekkür ederim.

    (bkz: 24 şubat 2024 fenerbahçe'ye verilen penaltı/#3864889)
App Store'dan indirin Google Play'den alın