• 2773
    asla galatasaray taraftarının istediği türde bir yönetim olamayacaklardır. işin daha garip tarafı galatasaray taraftarının istediği türde bir yönetim galatasaray'da zaten olmayacaktır. iyi veya kötü bir gelenek var galatasaray'da. bu özellikle sosyal medyada asıp kesen tayfanın tam zıttı bir gelenek. yani asla ve asla bu türde bir yönetim galatasaray üyeleri arasından çıkamaz. aslında işin garip tarafı çoğu galatasaray taraftarı tam olarak yalı çocuğu stilinde bir yönetim istiyor. evet çok garip ama doğru. çünkü yönetimin her şeye itiraz etmesini, televizyonda ağlamasını, birilerine bağırmasını, hedef göstermesini, ortamı germesini bekliyor.

    ben sayın dursun özbek'i başarılı bir yönetici olarak bulmuyorum. geçmişte yaptığı o kadar çok hata var ki sadece 1 şampiyonluk ile affedilecek bir şey değil. üstelik bu hatalar bu sezon yine devam etti. ama ne olursa olsun bir dönem daha maalesef ki devam etmeleri gerekiyor ki artık şu bankalar birliği borçları, gayrimenkul işleri filan bir yoluna girsin önümüze bakalım. ama, birilerinin kendilerine burasının bir spor kulübü olduğunu hatırlatması gerekiyor. zira son zamanlarda yatıyoruz gayrimenkul, kalkıyoruz gayrimenkul gibi bir durum var. bu kadar inşaat işleri ile ilgileneceklerdi madem bağımsız olarak kendi şirketleri ile yapabilirlerdi. kantarın topuzu kaçtı iyicene. bir an önce artık futbol ile ilgilenmeliler.

    3 tane oyuncumuz ile (barış, kaan, berkan) 4 tane mevkiyi yamamaya çalışıyoruz. takımda nerdeyse muslera hariç herkes mevkisi dışında maça çıkıyor. tepende borazan bağırıyor sol bek diye, yine de bir arpa boyu yol alamıyorsun 2 tane avrupa maçına takımda orjinal bek olmadan çıkıyorsun. orta sahada kulübeden girebilecek tek alternatifin hamza ile sakatlıktan yeni çıkmış sergio.

    sürekli aynı şeyleri söylüyorum ama bir daha söylemek istiyorum. yatsın kalksınlar okan hocaya dua etsinler. fatih hoca olsa şimdiye hepsine teneke bağlamış taraftarın önüne atmıştı bile. dursun özbek, metin bey, ve erden beyin en büyük şansı okan buruk gibi bir hoca ile çalışmak. ayrıca seçimi beklemek gibi bir saçmalık apayrı bir konu. kardeşim, sen okan hocaya neden sözleşme vermiyorsun? sanki sen gelmeyeceksin yeniden gibi oyalanıyorsun. tut ki gelmedin. ne olacak gelen yönetim okan hoca ile devam etmeyecek mi? öyle kafada bir yönetim gelecekse zaten hiç zahmet etmesin köyüne dönsün pilav günlerine katılsın lisede. zahmet edip o toplara girmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın