resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9564
    kendisini eleştirenlere karşı iftira atma modası devam ederse çok daha şiddetli şekilde eleştireceğim futbolcumuz.

    geçen sene ligin en azman stoperleriyle korner bayrağının orada omuz omuza gelip yıkılmayan adam, bu sene hiçbir fiziksel düelloya girmeden sınırsız krediyle 90 dakika sahada kalıyor. şu an sadece aklıyla ve tekniğiyle futbol oynayan bir forvet var elimizde ve arabistan’dan teklif geldi falan filan diye ucuz gösterttiğiniz babalar gibi 10 milyon euro maaşı var icardi’nin. bak ben testi kırılınca da konuşanlardan olmak istemediğim için transferi resmileşince 10 milyon euro çok fazla para yapmayın etmeyin minvalinde entrym ofsaytlarda mevcuttur.

    haydi bu parayı verdik eyvallah ama 31 yaşında olmasına rağmen türkiye’ye transfer olan 36-37 yaş süperstarları gibi aklıyla tekniğiyle oynama işine girerse ben bu kardeşimizi eleştiririm eğer taraftarsam.

    iftira işine de kimse girmesin. icardi varken de buradaydık kısmetse yokken de burada oluruz. bir şeyleri zikrederken dikkat etsin herkes. elinizde galatasaraylılık ölçer bir alet mi var?

    barış alper yılmaz’ın yarısı kadar önem atfetmiyorum mesela icardi’ye. benim galatasaray’ım, avrupa kulüplerinde aynı maaşı bulamayacak fiziksel olarak fetret devrine girmiş adamlardan oluşmuyor. galatasaray’a pop ikonu da aramıyoruz. fizik kalite, özveri, gençlik arıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın