resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9562
    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)
    ilgili maçta rakip takımın kendisi ile ilgili dersine çok iyi çalıştığı santraforumuz. ilk maçtaki 10 numaravari performansına goz kırpar şekilde yine geriye geldi, top aldı dağıttı, kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz ve mertens ile uyumlu işler yaptı ama rakip bu sefer daha çok adamla üzerine gitti ve sertlikle kendisini yıldırmaya çalıştı.
    yine de performansı iyiydi ama ne zamanki ikinci yarıda değişiklikler ile kırmızı kart geldi oyundan tamamen düştü.
    ama haksız yere çok acımasız eleştiriliyor. kendisi kadar futbolu bilen birkaç futbolcu var zaten onlar sahada olmadığı zaman top getiremediğimiz adam hepten yanlızları oynuyor.
    bakın dün yazdım ama silindi... olsun tekrar yazıyorum... fenerli resmi troller ağzıyla şu adamı eleştiriyorsunuz. bu yıllık ücrete bu aidiyet duygusu ile oynayacak başka adam bulamazsınız, çok zor bulursunuz, vinicius gibi santraforlara kalırsınız yarın. (bkz: haris seferovic) ten allah korudu bizi (bkz: wesley sneijder) gittikten sonra yaşananlar ortada, (bkz: mauro icardi) ve (bkz: fernando muslera) gittikten sonra yaşanacaklar da ortada.
    insan iyiye güzele çok kolay alışıyor ama zoru da çabuk unutuyor... rahmetli babamın bir lafı vardı "allah insanı gördüğünden ayırmasın" diye. umarım allah bizi gördüğümüzden ayırmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın