resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9558
    galatasaray sözlükte çok sayıda rakip takım taraftarı olduğuna emindim dün akşamdan sonra daha da emin oldum, kendisini ölümüne eleştiren ama sözlüğe ayda bir girenler tarafından yazılan entryler destan yazmış, hem de hiçbir kabahati olmayan, hücum oyuncularına asla laf edilmeyecek bir maçtan sonra. dün akşam yerine en iyi zamanında ronaldo el fenomeno, ibrahimovic, rooney türlü türlü forvet de koysak aynı oyunu oynardı, hücum oyuncusuna top taşıyamadık, dün akşam sahada en çok topa dokunan oyuncularımız 77 kere ile berkan kutlu, 75 kere ile abdülkerim bardakcı, 67 kere ile fernando muslera. her topun defans oyuncularının arasında döndüğü, orta sahanın oyuna dahil olamadığı, ileriye top taşıyamadığımız bir durumda ölümüne forvet eleştirmek aptallık bile değil. kendisini sadece 1 kere ceza sahasında topla buluşturduk o da komik bir top, ne yapmasını bekliyorsunuz bu adamdan bilmiyorum ama geçen sene de aynen bunu oynuyordu, geçen sene de pozisyona sokamıyorduk ama kaliteli 1 ortayı skor yapıyordu. bu sene de çoğunlukla bunu yapmaya çalışıyor ama sakatlıklar, hakemlerin psikolojik olarak üstüne çökmesi ve doyumsuz galatasaray taraftarı yüzünden başarsa da unutuluyor ve geri plana atılıyor.

    galatasaray-sparta prag eşlemesinde akan oyunda 3 gol attık, 3 golde de icardi var.
    ilk attığımız golden önce müthiş bir pasla barış'ı kaçırdı, barış şut çekmek yerine topu yedi, 1. golümüz kerem demirbay'a orta sahaya stoperleri çekip iyi pas verdi ve devamında gol geldi, 2. golden önce sözde pres yapmayan, önde basmayan icardi topu kaptı ve mertens'e verdi gol geldi, 3. golü de kendi attı. 4. attığımız gol de duran toptan geldi.

    bu adamın hücum presine katılmadığı, sahada vurdumduymaz takıldığı, koşamadığı gibi şeyleri söyleyenleri samimi bulmuyorum çünkü icardi hariç bunları akıllı şekilde yapan mertens var başka kimse yok. icardi hücum presimizi yönlendiren oyuncu, topu kullanan ve yönlendiren oyuncu, oyunu kuran oyuncu ve skoru da üreten oyuncu. icardi'nin olmadığı lig maçlarında skoru alamadığımızı, rahat edemediğimizi görmeyen taraftarlar için sadece 3-4 hafta öncesine bakmak yeterli. bu adam sahadaysa elinden gelen her şeyi veriyor hem de hiç değmeyecek galatasaray taraftarı için, eğer galatasaray taraftarıysalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın