• 704
    takımın ikinci yarı düştüğü durum oldukça can sıkıcıydı. maça kötü başlamış olsak da dakikalar geçtikçe oyuna ortak olmuştuk. kaan ayhan'ın bekten stoperleştiği geride üçlü hattın çizildiği, solda berkan genişliği vermeye çalışan oyuncu olduğu düzen vardı sahada. önde baskıyla zaman zaman iyi pozisyonlar bulundu ki hatta skor farkı bile alınabilirdi fakat pozisyonlar değerlendirilemedi.
    ilk yarı sonunda kırmızı alarm veren bölge kenar savunmasıydı. berkan kutlu'nun bölgesinde çok zaafiyet yaşadık buna rağmen skoru bunun üzerinden okumak doğru olmayabilir. ikinci yarı yapılan değişiklikler; demirbay ve oliveira ile daha önce pratik edilmemiş üçlü ortasaha işine geçildi. hem pres hem yerleşimde bu ikili çok uyumsuz gözüktü ve ortasahamız daha çabuk geçilmeye başlandı. preciado'nun karşısına barış alper'i çekmek iyi olabilirdi. bu kadar etkili olmasının sebebini karşısında atletizmine cevap veremeyen oyuncularımız olmasına bağlıyorum. on kişi kaldıktan sonra ipler komple koptu takımda fakat kaan ayhan atılmadan önce de rakibe fiziksel olarak karşılık veremedik.
    ilk yarı fena olmayan, idare eder performans. ikinci yarı oyundan net şekilde düşen bir takım izledik. elenmeyi çoğu kimse beklemezken üstüne farkla kaybetmek kırıcı oldu maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın