resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9554
    ben icardi'nin geçen sezon fark yaratan anahtar özelliklerinin zayıfladığına inanmıyorum. icardi geçen sene de çok kısa alanda ve kısa süreliğine patlayıcı olabilen bir oyuncuydu. gol vuruşunu mükemmel yapan, pozisyon bilgisiyle gol pozisyonuna giren bir oyuncuydu. ikiye birleri çok iyiydi, çevresini oyuna dahil etmede üstüne yoktu. peki o takım nasıl bir takımdı? bir tane bile bencil oyuncu yoktu o takımda. tabiri caizse herkes icardi'ye çalışıyordu ve bu tüm takıma olumlu yansıyordu çünkü herkes görevini yapıyordu.

    bu senenin farkı şu. mükemmel bir uyum yakaladığı kerem aktürkoğlu yanlış kadro planlaması yüzünden forvet arkasına kaydı ve özgüvenini hepten yitirdi, bu sezon geri geleceğini sanmıyorum. yerine solda oynayan zaha'nın takım oyununa katkısı sıfır, sıfır. sağına çekip kendine şut açısı yaratmak için oynuyor adam. sağ taraftaki tete de aynı şekilde, vinicius geldikten sonra sadece onunla ikili oynamaya başladı. maçlarına açın bakın tete'nin en büyük problemi karar verme değil, bencillik (genel yeteneksizliği de var tabii)

    zaten bekleri hücuma iyi katabilen bir takım değildik, şimdi hepten beksiz oynuyoruz. icardi'ye ne veriyoruz ki ne alalım? ha, geçen sezon hava toplarında iyi servisler yapıyordu, şu an onu yapamıyor, fiziksel geriye gidişi doğrudur. ama sanki icardi geçen sezon müthiş atletikmiş, kendine yoktan pozisyon yaratıyormuş, müthiş pres yapıyormuş gibi bir algı var. öyle değildi işte. geçen sene de alakalı alakasız zamanlarda tatile gidiyordu, özel hayatıyla gündemdeydi vs. ama etrafındaki takım takımdı, ve icardi formayı giydi mi sahada 10 tane takım arkadaşı bulabiliyordu.

    şu da var. bizim tolere edebileceğimiz hafif problemli süperstar icardi değil miydi? biz bunu göze alarak sponsorla birlikte 10 milyon bağladık yıllık. al dedik, sen bu takımın nazını niyazını çekeceği ama karşılığında katkı alacağı starsın. gidip aynı kafada 3 transfer daha yapmanın alemi neydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın