• 694
    sonucunda karşılaştığımız 4-1'lik skor can sıkıcı duruyor olsa da aslında kırmızı karta kadar maçın içinde kaldığımızı ve hatta tura yakın olduğumuzu söylemek lazım. kırmızı kart da futbolun içinde olan kırılma noktalarının ve talihsizliklerin bir örneği. kaan'ın orada asla rakibin bileğine basmak gibi bir niyeti yok fakat pozisyonun gelişimi, rakibin hareketlenmesi vs maalesef böyle bir sonuca götürdü bizi. kırmızı kart sonrasında bariz olarak gördüğüm bir nokta da takım mental olarak pes etmiş gibi bir hal ve tavır vardı. bunun incelenmesi ve tekrarının önlenmesi lazım. nitekim biz 10 kişi de kalsak, geri de düşsek mücadeleyi ve oyun disiplinini bırakmayışımız ve istemeye devam etmemizle buralara gelebildik.

    yediğimiz 2. gol de rakibin iyi kafa vuruşu yapamamasına ve hemen yanında berkan olmasına rağmen usul usul köşeden gitti. yaşayabileceğimiz bütün talihsizlikler o 4-5 dakikalık sürede geldi başımıza. fakat buna rağmen oyun disiplinini kaybetmeyip maçın içinde kalabilmeliydik. nitekim 2-1 gerideyken uzatmaya götürüyorduk, keza 3-1 gerideyken bile 1 gole maçı uzatmaya taşıyabilirdik.

    okan hocam ve takımın gayretine teşekkür ediyorum.
    avrupa'da bence güzel ve adımızdan söz ettirdiğimiz bir sezon geçirdik.
    birçok kesim tarafından favori gösterildiğimiz sparta prag eşleşmesinin zor olacağını veya en azından kolay olmayacağını herkes biliyordu, iç sahada yediğimiz 2 gol, deplasmanda kırmızı kart talihsizliği bence sonucu belirledi.

    şimdi tek hedef ligdeki şampiyonluk olmalı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın