• 689
    (bkz: #3798326)
    bu yorumumda belirtmiştim. bu tarz rakiplere karşı oynayamıyoruz, ya pozisyona giremiyoruz ya da pozisyona girsek maçı bitirecek golü atamıyoruz. suç bulmak istersen bir sürü bulabilirsin; transfer planlaması, oyuncu performansları, teknik direktörün maç yönetimi, hakem yönetimi vs ama gereksiz (bizim bal gibi şampiyonlar ligi gruplarına forvetsiz girdiğimiz yıl oldu, bu sene de beksiz avrupa maçlarına çıktık, olmaması lazım ama oluyor malesef).
    maç başladığında aşırı rahattım, gol yememize rağmen rahattım. ki kötü olmayan bir ilk yarıda 2 veya 3'ü bulabileceğimiz pozisyonlara da girdik, atamadık, bitiremedik.
    ama sahada oynayan oyuncuların belki de hayatlarında ilk defa böylesine kötü top kontrolü yaptığı, pas hataları yaptığı durumda diğer sebeplere gelemiyorum. buna rağmen turu geçebilecek anlar geldi ayağımıza.
    yapacak bir şey yok. berbat bir ikinci yarı, abdülkerim hariç vasatın çok altında oyuncu performansları olduğunda kaçınılmaz son, eleniyorsun.
    hatalardan ders alıp, önümüzdeki senelere bakmak lazım.
    okan hocanın ligde ikinci senesi, avrupada ilk senesi. önümüzdeki sene ve sonraki sene bu hatalar bize yol gösterici olur. uzun vadede işimize yarayacak hayırlı bir elenme oldu diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın