• 682
    geçmiş olsun hepimize.

    galatasaray yönetimi bugün avrupa’dan elenmiştir. sadece bir sol bekimiz olsaydı güle oynaya tur atlamıştık. tur boyunca yediğimiz ilk 4 gol sol bekimiz olmadığı içindi. kasım ayından itibaren sol bek arıyor bu takım. devre arası 35 milyon euro satış yaptı. o sol beki yetiştireceksin bir zahmet. yetiştirmiyorsan avrupa’da hedefim yok dersin. avrupa hedefim yok diyen galatasaray yönetimi de kusura bakmayın olamaz.

    okan hoca özelinde canı sağolsun, ben ondan razıyım. bugün biraz genç ve idealist teknik adam sendromu yaşadığını düşünüyorum. zaman zaman tempoyu düşürüp daha derinde bekleyebilirdik. birde berkan yerine tete değişikliği bekledim ben 50-60 arası. berkan’ın hem kartı vardı hem de pozisyon alma hataları nedeniyle preciado’nun hareketliliğine cevap veremiyordu. o tarafa barış alper’le denge getirebilirdik. kırmızı kart sonrası ise barış alper sağ tarafta tek başına kaldı. kerem demirbay-tete değişikliği gol sonrası geldi.

    saha içinde ise, icardi beni çok üzdü. kötü oynadığı için değil, hiç mücadele etmediği için. böyle yüksek tansiyonlu bir maçta bunu kaldıramayız. barış alper gibi olmasını beklemiyorum. en azından biraz faul al, top sakla. sahada yürüdü 100 dakika.

    olan oldu. psikolojik kırılım yaşamamak için antalyaspor maçı önemli. dolu bir tribünle galibiyeti alıp mental olarak tamamen lige dönmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın