• 2741
    aylardır ama aylardır takımın sol bek, 10 numara ve 8 numara ihtiyacı vardı. hatta ve hatta geçen seneden beri vardı. sene başında takıma yıldız ayağına işe yaramaz kanat oyuncularını doldurdunuz. zaha, tete, ziyech hangisi bir rashica kadar katkı yaptı? bi zaha şöyle bir kıpırdandı icardi’nin yokluğunda. daha yaza girerken bu takıma mertens’in yaşından dolayı bir 10 numara, torreria’nın yanına bir orta saha ve çok net bir sol bek lazımdı. bu kadar göz önünde olan doğruları yapamadınız.

    geldik devre arasına, hala eksik bölgeler belliyken gidip takımın en iyi oyuncularından birini, tek orijinal sağ bekini satıyorsun. ulan hadi tamam onu da satabilirsin değerini bulunca. yerini niye afrika kupasındaki oyuncuyla dolduruyorsun bu bir. neden yaşını başını almış gelecek vaat etmeyen bir adam alıyorsun bu iki. adam bir de müzmin sakat bu 3.
    aylaaardır eksik sol bek bölgene yaptığın transferi o kadar geç yapıyorsun ki uefa listelerine bildiremiyorsun. orta sahaya zaten bir bok yok. ya ben mecbur muyum bankalar birliğiymiş bilmem ne. ben taraftarım abicim. eksiğim belli, gelecek planın mı var, ulan son olarak buna da tamam. bankalar birliği, borçlar, temiz ve güçlü gelecek tamam. be abicim 4-5 tane ortalama adam halledemiyor musunuz ya? günü kurtaracak transfer yapamıyor musunuz? bana bu travmayı yaşattıktan sonra sikmişim seneye çıkılacak bankalar birliğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın