resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3527
    berkan kutlu bu turun gitmesinin tek ve ön büyük sorumlusudur. berkan kutlu rezalet becerilere sahip, nerede duracağı bilmeyen, temel futbol becerilerine sahip olamayan, beyin vücut koordinasyonu olmayan, koşarken bile yere kapaklanacak gibi hareket eden, koşup ama boş koşan, top kapma konusunda becerisi olmayan sadece öndeyken sahaya koşsun diye atılacak bir adamdır. berkan kutlu adlı arkadaşın bu takımda süre bulduğu her dakika rezalet artar, büyük. berkan kutlu hakkında yazı yazmama kararımı da bozuyorum, bu takımdan gitmeden her gün başlığına çöküp ne kadar kötü olduğunu yazacağım.

    berkan kutlu
    halil dervişoğlu
    kazımcan karataş
    bu oyuncular galatasaray ile uzaktan yakından alakası olmaması gereken yetersiz topçulardır, futbolda belli beceri seviyesi altındaki herkes sıkıntı yaratır. 6 gol yediğimiz turda 4 gol yediren bir oyuncunun sıkıntı yaratmadığını düşünüyorsak da bizim daha çok çekeceğimiz vardır. rakibini 10 metrede karşılayıp her pozisyonda geçiren rezalet bir oyuncuyu da eleştirdik diye eksileneceksek buyurun en önden yerinizi alın. işler iyi giderken eleştirdim, işler kötü giderken de eleştireceğim. berkan kutlu galatasaray formasını üstünden çıkartsın 2 sene için 2. ligde düşer orası için bile yetersiz görülür.

    elim ayağım titriyor, her maç gol yediren oyuncu mu olur arkadaş? bir futbolcu bu kadar basit hata yapmamalı, zıplayamıyor ya, rakibe ayağını uzatamıyor, ikili mücadele kazanamıyor.

    hata, hata, hata, daha büyük hata sadece hata.
App Store'dan indirin Google Play'den alın