• 267
    doğum günleri hariç ilk defa bir yazar başlığı altına yazıyor olabilirim çünkü kendisi bunu sonuna kadar hak eden bir insan.

    buranın subjektif bir yer olduğunun farkındayım. hepimiz sarı kırmızıya gönül vermiş, her kesimden insanların yer aldığı bir platformun üyeleriyiz fakat kendisi kantarın topuzunu öyle bir kaçırdı ki burayı toksik bir ortam haline getirmek üzere.

    twitterdaki atavrat bilmem ne, xcontextgs gibi içi boş fanatizmden başka bir işe yaramayan, sadece bet reklamından yolunu bulmaya çalışan hesapların altına ona buna kanıtsız saldıran, cevabını aramayacak şekilde insanlar hakkında mesnetsiz ifadeler kullanan anonim kişilerin bir galatasaray sözlük silüeti kendisi.

    galatasaray sporcuları hariç herkesi dopingçi, maç satıcı olmakla itham eden ve allahın adaletinin sadece rakip futbolcuları sakatlayınca tecelli ettiği düşünen bir tür kendisi. dini de işine gelince kendi çıkarı için kullanabiliyor anladığım kadarıyla.

    boynuna bir galatasaraylılık ölçer takmış gibi buradaki herkese saçma sapan yorumlarda bulunuyor, herkes ona göre galatasaray düşmanı, herkes ona göre ellerini ovuşturarak kötülük peşinde koşuyor.

    ben fazla entry girmem fakat iyi bir galatasaray sözlük okuyucusuyum. kendisi sayesinde buradan soğumama bir adım kaldı. bu negatifliği, bu dışa vurulmuş, hepimizin üstüne atılmayı bekleyen anlamsız öfkeyi okumak gerçekten sinir bozucu bir eyleme dönüşüyor.

    bu entryi haftalardır yazmayı düşünüyordum fakat herkesin fikir özgürlüğüne saygı duyduğum için vazgeçiyordum fakat diğer entryler de bana cesaret oldu ve bu kafanın bu güzel sözlüğe ciddi bir tehdit oluşturduğunu düşündüğüm için bu entryi yazmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın