• 58
    https://x.com/...UizpzAd2ycqKnBpp4HaQ

    bu flood’u tansel taşanlar da paylaştı. o adam durduk yere böyle bir flood’u paylaşmaz. yorum katmadan yayın ihalesi ile ilgili çıkan haber ve olanları yazacağım.

    - yayın ihalesinde verilen teklifler ilk açıklandığında haberlerde “bein saran medya’nın blöf yaptığını düşünüyor. bu kadar para verebileceklerine inanmıyorlar.” diye not olması.

    - ekşi’de ihale başlığında trollerin araplar almasın ihaleyi diye yangın yapması.

    - saran medya’nın yakın zamana kadar maç yayınlayabilecek kanalı bile olmayan, ihalelerde sadece aracı olan bir şirket olması.

    - elindeki yabancı liglerin çoğunu bein’e kaptırması. yakın zamanda formula’nın da bein’e geçmesi.

    - elindeki değerleri bile koruyamayan bir şirketin hangi parayla teçhizat alacağı sorunsalı. bein masrafa değmeyeceği için kameraların ne sayısını arttırıyor ne de ekipmanları üst versiyonlarıyla yeniliyor. bein gibi dünya çapında şirket bile tr ligine ayrılacak parayı israf olarak görürken saran medya bu parayı nereden bulacak?

    - stadyumdan yayın çok pahalı, stadyumdan yayın yapmayan sadece yerel hak sahibi acun bile(saran ile aynı büyüklükte olabilir acun medya) her gün korsandan şikayet ederken, koca bein korsan yüzünden şikayet ederken saran medya’nın bein’den bile yüksek teklifle ihale alma hevesi?

    aklıma gelmeyen durumlar da olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın