• 12
    o montaj olduğu belli olan görüntülerden icardi'yi nasıl suçlu bulduğunu açıklaması gereken yazar.

    iki tane video gördüm. biri net montaj, diğerinde de hiçbir şey belli değil. hani kripton gezegeninden geldiysen bilemem ama biz dünyalıların görüş açısından bir şey gözükmüyor.

    eskiden sokak maçlarında kaleler iki taş koyularak yapılırdı. top taşın üstünden geçtiğinde başlardı kavga. gol mü değil mi. sonra golü yiyen takımdan biri dayanamaz goldü der karşı taraf bunu duyunca bak adamın gol diyor derdi. böylece tartışma sona ererdi.

    şimdi yapmış olduğu bu müthiş tespit sayesinde bütün fenerli troll camiasına koz vermiş oluyor bu kişi. adamın gol diyor oldu bile. vermiş olduğu zarar inanılmaz. bilerek yaptıysa çok adice, bilmeyerek yaptıysa çok ama çok gereksizce. hem de karşı taraf fıtratında olmayan şeyler yapmayı rutinleri halinr getirmişken.

    bir yazar arkadaş çok iyi hatırlamış. bu alçakça operasyonun aynısı melo'ya da yapıldı ve en büyük psikolojik üstünlük elimizden gitti. şimdi daha büyük psikolojik üstünlük icardi'ye de operasyon çekiyorlar. hem sahada hem saha dışında. buna alet olmak, bu yangına odun taşımak hele hele bir de galatasaraylıyım diyorsan bence affedilemez.

    herkes icardi'ye destek olmalı bu süreçte. köstek olmaya çalışanlar da gerekli şekilde ekarte edilmeli. bahsi geçen entry ise ivedilikle silinmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın