• 10
    (bkz: #3859363)
    ilgili entryde kanıt diye attığı videoda yine bir şey görünmüyor. neye istinaden kesin emin olabiliyor icardi'nin bu hareketi yaptığına, anlamak güç. tribün tepkisini kanıt diye sunmuş. şurada iki kişi bir araya gelip, öpüşen bir cif görsek ve "şunlara bak, cinsel ilişkiye giriyorlar ulu orta." diye bağırsak, soylemimizin doğru olduğu anlamına mı gelecek?

    yahu, kaç kez izledim hareket çektiği iddia edilen görüntüyü.
    1) icardi'nin eli, neden zenci eli gibi kararıyor?
    2) sözde o hareketi yaptığı anda, önünden geçen ankaragücü'lu oyuncunun yüzü net şekilde seçilirken, icardi'nin kafası neden bulaniklasiyor?
    3) sağ kol neden uyumsuz bir görüntü alıyor?
    4) sözüm ona, icardi'yi kayıt alan kişilerin hepsi samsung sch-v200 felan mi kullaniyordu acaba? * (bilgi: samsung sch-v200 2000 yılında piyasaya sürülen ilk kameralı telefon)

    bir an için soz konusu hareketin var olduğunu kabul edelim.
    ceza alması için örnek gösterilen meirales, sadık, van persie, nouma bildiğin zamazingoyu avuclayip, hususi taraftara dönüp hareketi çekerken burada öyle bir eylem yok. saliselik bir anda kol doğal hareketinde.

    üstelik, bırakın halı sahayı, evde bile iç çamaşırımı veya pantalonumu düzeltmek için günde bir kaç kez elimi kasik bölgesine götürürüm. bu beni suçlu mu yapar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın