resim
Emirhan Delibaş
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 34
    beşiktaş'ı savunmak gibi olmasın da kontratının feshedilmesi niye garipseniyor anlamadım.

    bu adamın kontrat feshinin temel sebebi zaten süper lig seviyesinde bir takımda yer alamayacağı düşüncesi. daha yeni ptt 1.lig'e göztepe'ye kiralık gitmiş, bi şey oynayamadan dönmüş. döndükten sonra en azından disiplinli ve gayretli olduğunu göstermen veya öyle bir imaj yaratman gerekirken bir de kulübün ismini kullanarak -ki bu büyük bir kurumsal şirket ismini kullanmak da olabilir - böyle sitelerde gezersen seni gönderirler.

    burda karşılaştırılacak olanlar a takım oyuncuları değil. o seviyede kontratı olan/para kazanan adamlar böyle sitelere zaten ihtiyaç duymazlar. bütün türkiye'nin tanıdığı adamlar bunlar. emirhan'ı apar topar gönderme sebebi diğer altyapı oyuncularına kötü örnek olmaması. altyapıdaki 17-18 yaşındaki çocuklar o ergen erkek ortamında konuşurlar ''emirhan abi yaptı bir şey olmadı bizde açalım'' diye. önünü alamazsın. bunu 18 yaşındaki imzaladığı genç takım kontratı olanlar yapar, a takım seviyesinde kontrat olan adam o kontratı aldıysa zaten yetenek veya disiplin olarak belli bir seviyenin üstündedir. kazandığı paradan dolayı da buna ihtiyaç duymaz zaten.

    burda ayrıca emirhan da eli ayağı düzgün bir çocuk, isterse düzgün güzel bir kızla sevgililik ilişkisi olabilecekken afedersiniz am üstüne am sikmeye çalışması ekstra göze batmıştır. bu bile yapıyorsa olmuştur kulüp yönetimi.

    kontrat fesihine tinder kullanmak yazılmamıştır tabi ki. oğlum sana kalan kontratındaki paranın yarısını, %70'ini neyse artık verelim, sende seni yetiştiren kulübünle kötü olma, hellaleşelim ayrılalım dediler emirhan'da o ortamda etrafında 2-3 tane kulüp yöneticisi, avukat vs kabul etmiştir salak olduğundan. eve gidince de babası kudurdu muhtemelen nasıl bunu kabul ettin diye öyle tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın