resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3470
    30-32 yaş arası futbolunu dönüştürebilirse uzun yıllar daha galatasaray'a hizmet edecek futbolcumuz. futbol bir maç içinde minimum on bir, maksimum on altı futbolcuyla oynanıyor. her mevkiye bir yedek koyarsanız yirmi iki futbolcuya ihtiyaç duyuyorsunuz. berkan ligimiz dolayısıyla galatasaray on üçüncü de olsa, avrupa ligi hedefiyle de oynasa kadroda olabilecek, kupa maçlarını çıkartacak, özel maçlarda özel planlarda on bir çıkacak, avrupa dönüşleri orta sahaları rotasyona sokacak, senede otuz maça çıkabilecek, senede 1400 dakikanın altına düşmeyecek kalitede bir futbolcu.

    umarım zamanla temposundan kaybettikçe stoper oynamayı öğrenebilir ve kadroda yer bulmaya devam eder. berkan hem galatasaraylı, hem pozitif, hem ligimiz için yeterli, hem dil bilen bir futbolcu. futbol "takım" oyunu, takım da sahaya çıkana kadar antrenmanlarda, saha dışında v.s. vakit geçiriyor. pozitif karakterler takımı sahada daha mutlu ve rahat kılıyor, bunlara da ihtiyaç var.

    çalışma hayatına atılmış dostlar anlayacaktır, toksik ve dandik insanların bulunduğu bir iş ortamındansa çoğu kişi daha alt gelire rağmen daha pozitif insanların ve ortamın olduğu iş yerini tercih eder. deli bir para hırsı, özel nedenler, büyük borçlar söz konusu değilse çoğu insan için bu böyledir. berkan o ortamı pozitif hale getiren insanlardan biri ve ligimiz için yeterli bir futbolcu. en büyük rakibini sahada parçalarken on bir çıkabilen adama yetersiz demek de garip geliyor üstelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın