resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Panathinaikos
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1953
    galatasaray futbol takımı futbolcusu. bahseden oldu mu bilmiyorum ama sahada topu alıp giden kanat rolünden ki kendisi topu içeri çevirmeyi çok sevmiyor şimdi doğruya doğru, merten sonrası bambaşka bir role bürününce işler de onun açısından bambaşka göründü.

    istasyon ve gezici rolde inanılmaz rahatlatıcı pasları ve ara topları var. barış'ın önüne bıraktığı uzun metrajlı yerden temiz pasları inanılmaz iyi geldi bünyeye. bu sekanslarda topun ayağına yapışıyor olması da bambaşka bir güzellikti.

    hoca ziyech'ten istediği mobilizasyonu bulamadığı anlarda bu gezici roldeki paylaşımları, o ince ara pasları, uzun koridor paslarını kendisinden görürüz gibi geliyor.

    ankara maçı ölçü olmaz diyen olursa da, deplasman ankara maçlarının her zaman ve şartta zor olduğunu çok eski zamanlardan beri biliriz ki ikinci yarı ankara daha derli toplu ve diriydi. o yüzden mertens'i mi keser yoksa, saha da mertens yokken bu role devam mı eder, hoca ne yapar bilemiyorum.

    ama okan hoca bu noktada sıra kendisine gelmişken deniyor. lan gencecik çocuklar bunlar, oynayacaklar öyle veya böyle. yeter ki kazanmasını bilelim. hoca deniyor, helal olsun. bu akşam oldukça iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın