• 9887
    belki yeni nesil taraftarlığı böyle bir şeydir, ya da yok ya zannetmiyorum beş büyük ligde paralel evrende aynı takım ve başarıda giden bir takımın bu kadar memnuniyetsiz taraftarı olacağını…

    sosyolojık bir durum desem… türkiye’de kim neyden memnun ki. eminim hayatından memnun olan birisi gelip homurdanmıyordur tribünde. bu iddiam da dursun burda.

    gelelim 2023-2024 sezonunda göze batan taraftar futbolcu ilişkisi tutarsızlığına. böyle harika giden bir sezonda icardi veya kerem’i ıslıklayacak kadar tepki gösteren taraftar ya çok gençtir ya da kendini bilmezdir. hayatı bilmezdir, şımarıktır. aklı selim düşünmüyordur. bence bu çok net. on yıllarca galatasaray futbol takımını seyreden aklı başında her birey bu takımı ıslıklamaz. biz en son ne zaman böyle bir takım izledik yahu? ben uefa kupası dönemini yaşım gereği hatırlamıyorum maalesef. fakat 2010 başlarında terim’in takımının bile bu kadar net bir oyununun olduğunu ben hatırlamıyorum. daha iyi kadroya sahip olduğumuz, ve daha başarılı geçirdiğimiz dönemler olmuştur. fakat taktik ve takım oyunu anlamında bu kadar net ve istikrarlı oyun ortaya koyduğumuzu hiç hatırlamıyorum. üstüne teknik direktörün bu kadar sağlıklı medya ilişkisi yürütmesi de cabası. fatih terim’i de çok ama çok severim bu arada. demem o ki şuan son yirmi yılın en iyi galatasarayını izliyor olabiliriz.

    ne oluyor yahu?! taraftarla oyuncu ilişkisinin bozulacağı ve bu ilişkinin konuşulacağı bir dönem değil bu! bunu da beğenmeyen gitsin city izlesin. orada da ıslıklayacak bir şey bulurlar merak da etmesinler.

    eşeltirenlere hiçbirşey demiyorum. hayat herşeyi eleştirmekle geçirilmeli. ben okan buruk’la ilk başta anlaşılmasına sıcak bakmayan biri olarak bunları söylüyorum. galatasaray’ın her zaman 5 büyük ligde takım çalıştırabilecek bir hocaya emanet edilmesini savunurum. fakat bu çok açık ki okan hoca da bunlardan biriymiş.

    bi silkinip kendine gel taraftar. ne yaşadığının bir farkına var taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın