resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4089
    15 şubat 2024 galatasaray sparta prag maçının 25. dakikasından beri sağ kanat bek olarak oynayan futbolcumuz. ilk 15 dakika özellikle ona uzun top atıldı biri hariç hiçbirinde geçit vermedi rakibi biri hariç. onda da ayağına dolandı top maalesef. gol sonrasında da oyunumuzun yönünü sol kanada çevirdik kaan ayhan'ın da hücumlarda orta sahaya yerleşmesiyle birlikte. ki oyunun yönünü sola çevirdiğimiz gibi birkaç ciddi pozisyon da bulduk ama sonlandıramadık. bunlar bilinçli yapılmış değişiklikler.

    bu yüzden de barış alper'in de kullanımı azalmış oldu hücumda. savunmada da bahsettiğim dakikadan beri sağ kanat beki olarak yerleşiyor. zira rakip oyunu çizgilerden açmaya çalışıyor sürekli. özellikle de bizim sağ çizgimizden. kötü puan almasının sebebi hücum organizasyonlarımıza katılımının azalmasından kaynaklı durumda. karşılıklı olarak çok iyi taktiksel müdahalelerde bulunulan bir maçta bu tarz oyun içi aksiyon değişiklikleri olur.

    ha bu arada son olarak eklemem gerekiyor: sağ bek performansını hiç beğenmiyorum. normaldir de. zira kendisi bek oyuncusu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın