resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3674
    yaşımın yettiği, aklımın aldığı son 15-20 senede gördüğüm türkiye sınırları içindeki en iyi yöneticilik performansını gösteren kişi. buna kurumlar, şirketler de dahil. bunu söylerken transferleri yüceltmiyorum, gelip de ama ziyech ama dombele demeyin.

    1. büyük oynuyor. çok sık karşılaşırız büyük hayalleri olanlarla; ne yazık ki pek çoğu o hayallerin altını dolduramaz. risk alamaz, yeterli kabiliyeti gösteremez. kendisi hem büyük hayallerle ortaya çıktı, hem de bu hayallerin altını dolduracak birsürü adım ortaya attı. dursun özbek yönetimi ile birlikte gelişen leo residence, kemerburgaz tesisleri, florya arazisi projesi çok büyük oranda kendisinin işleri.
    bunun yanı sıra ülke ekonomisi daha da kötüye giderken şamoiyonlar ligi hariç gelirimizi euro bazında arttıran bir çok irili ufaklı adımların atılmasına, o adımların sağlıklı bir şekilde gerçeğe dönüşmesine çok büyük katkıları oldu.
    kadro olarak ‘cicaldau’yu bir de gedson ile izleseydik’ kafasından, oliveira kerem demirbay ndombele rotasyonunun orta sahadaki 1 pozisyon için çok yetersiz olduğu kafasına yalnızca bir senede geçmemizin sebebi de bu haddinden büyük düşünmesinin sonucu.

    eğer haddinizden büyük işlere hiç kalkışmadıysanız bu yapılanları anlamanız zor. ama bu adamın yürümeye çalıştığı yolda ısrarcı olursak yarın bitik ziyech ndombele değil, çok daha işlevsel adamları da indirecek kıvama geliriz. tabii kendisinin yalnız kalmaması ve her zaman güçlü bir yönetimin içinde yer alması gerektiğini belirtelim, güç yozlaştırır. sorgulanmamak yozlaştırır.

    son zamanlarda sosyal medyada erden timur özelinde yapılan eleştirilerin çok duygusal olduğunu da belirtmeliyiz, yalnızca transferler üzerinden bu kadar yüklenmek çok yanlış.

    elmayla armut karşılaştırılacak ama, sezona joselu forvet rotasyonunyla çıkan real madrid, devre arasında sakatlıklardan 0 stoper rotasyonunuyla girona ve atleti maçlarına çıkarken perez madrid’in hem geçmişi hem bugünü hem de yarını için en büyük başkanı olduğu gerçeği değişmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın