resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5549
    bazı yıllarda bazı kulüpler isteyerek şampiyon yapıldı diyen fenerbahçe başkanı. şimdi bu, benim anladığım kadarıyla, son 10 yılın en az 2'sinde şike yapıldı demek. bunu diyen adam ceza almayacak mı çok merak ediyorum. aslında merak da etmiyorum almayacak biliyorum.
    bu cümlede emeğe saygısızlık var, iftira var, itibarsızlaştırma var, şike suçlaması var, hem şampiyon olan kulüplere hem de federasyona atılan bu çamurla ligin kalite ve reklamına karşı alenen işlenen bir suç var. kaldı ki bunu son maçta aldığı haksız penaltıyla 1 puanı kurtaran bir takımın amatör başkanı söylüyor.
    kendisi benim gözümde sadece ve sadece parası sayesinde türk futbolunun diktatörüdür. parayla istediği hakemi alıyor, yine parayla ağız ishali olmuş satılık yorumculara istediği lafı televizyonda söyletiyor, yine ve yine parayla sosyal medya trolleri sayesinde hakkı yendiği maçta bile lehine algı yaratabiliyor ama çok şükür ki bazı şeyleri becerebilmek için sadece para yetmiyor. paranın yanında akıl da gerekiyor. işte orada tıkanıyor bu zat. kadro kuramıyor, kurduğu kadronun başına adam getiremiyor, özenti hareketlerle rakibini taklit ediyor ama bu sebeple her zaman bir adım geriden gitmesi gerektiğini fark edemiyor. sadece para yetseydi fenerbahçe 5. yıldızını almıştı şimdiye kadar.

    edit : konuyla pek alakası yok ama yazıyı yazarken aklıma geldi. yahu ben fenerbahçe taraftarı olsam, rakip taraftar tamamen doğaçlama, icardi'sine aşkın olayım şarkısını yakıştırmışken, ki baktığında 50bin kişinin bir azğıdan bir erkeğe aşkın olayım demesi çok da normal değil ama o enerji sağlandı ve bazen gülerek bazen avazımız çıktığı kadar bağırarak söylediğimiz bir şarkı eşleşmesi oldu, dzeko kalitesinde bir futbolcuyu aldığımda "beni sev" şarkısıyla açıklandığını görsem vallahi utanırdım amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın